Wat we bieden

Aanmelding
Italiaanse vlag

Italiaanse cursussen voor groepen of individuele cursussen

De benadering van de lessen is gebaseerd op communicatie en interactie: tijdens de lessen worden zowel moderne teksten als praktische en leuke activiteiten aangeboden, in koppels of in groepen… dit allemaal om de Italiaanse taal op een effectieve en leuke manier te leren.

Cursisten zijn altijd het middelpunt van de les en worden aanhoudend gestimuleerd om de spreekvaardigheid te verbeteren, want in het Italiaans zeggen we: “chi non fa, non falla”, wat zoveel betekent als “wie niet waagt, wie niet wint” – degenen die niet handelen hebben zeker geen ongelijk… maar op die manier is men nooit in staat om “fare un salto”!

GRATIS PROEFLES (30 MINUTEN) AANVRAGEN

quattro chiacchiere

Ochtend is bestemd voor alle studenten die hun spreekvaardigheid in het Italiaans willen verbeteren. U kunt een uur één-op-één conversatieles te boeken waarin u al het geleerde kunt toepassen. De onderwerpen van conversatie kunnen actualiteiten zijn, maar ook muziek, hobby’s, het dagelijkse leven…

 

club del libro

Als je ook een passie hebt voor lezen en je niveau Italiaans minimaal B2 is, dan is dit iets voor jou: in oktober start een Boekenclub geheel in het Italiaans!