Conversatieles Italiaans – “quattro chiacchiere”

Aanmelding
Italiaanse vlag

Op hoog niveau Italiaans spreken

Altijd al de Italiaanse taal willen leren spreken? Bij Fai Un Salto leren we je de Italiaanse taal en Italiaanse cultuur kennen op een toegankelijke wijze. Met passie voor de taal en het land.

Onze losstaande conversatielessen Italiaans zijn ontworpen voor diegenen die hun taalvaardigheid naar een nieuw niveau willen tillen. We geloven dat het vermogen om te converseren de sleutel is tot het volledig beheersen van een taal. Daarom richten we ons op het ontwikkelen van je spreekvaardigheid en begrijpend luisteren. De conversatieles is geen losstaande cursus, maar bestaat uit een of meerdere lessen waarvoor je je kunt opgeven. In een les van 1 uur spreek je samen met onze docent. Je krijgt daarna geen huiswerk of opdrachten. 

Bij Fai Un Salto koesteren we een diepe passie voor de Italiaanse taal en het land. Ik deel deze passie en breng deze over op de studenten. We willen dat je niet alleen Italiaans spreekt, maar ook begrijpt waarom de taal zo rijk is en zo diep verweven met de Italiaanse ziel.

Italiaanse conversatieles: Wat houdt dan in?

Conversatielessen zijn niet zomaar Italiaanse lessen. Deze lessen zijn bedoeld om de Italiaanse taal eigen te maken. Zie het als een tweede taal die je vloeiend wilt leren spreken. Met behulp van een professionele aanpak leer jij de nieuwe taal en grammatica kennen op een behapbare wijze. Met behulp van taallessen en extra lesmateriaal in de vorm van online lessen leer jij de taal op een goede manier kennen. De taallessen zijn niet verkrijgbaar in een cursus, maar kun je op aanvraag inplannen met onze docent. 

Wij focussen ons op de juiste spreekvaardigheid en de uitspraak van de Italiaanse woordenschat. Wij willen dat je niet alleen de woorden kent, maar dat je ze ook met vertrouwen en precisie kunt uitspreken.

Weet je nog niet zeker of je de Italiaanse lessen wilt volgen? Kies dan voor een gratis proefles!

Gratis proefles (30 minuten) aanvragen

Cursus Italiaans bij Fai Un Salto

Als je hebt gedroomd van vloeiend Italiaans spreken, het begrijpen van Italiaanse films zonder ondertiteling, en moeiteloos kunnen converseren met Italiaanse vrienden of collega’s, dan is onze cursus Italiaans Conversatie bij Fai Un Salto precies wat je nodig hebt.

Bij Fai Un Salto geloven we in de kracht van conversatie als de sleutel tot het beheersen van een taal. Onze conversatiecursus richt zich op het ontwikkelen van je spreek- en luistervaardigheid, zodat je met vertrouwen kunt communiceren in alledaagse situaties en diepgaande gesprekken kunt voeren.

Sluit je aan bij Fai Un Salto en begin vandaag nog met het spreken van vloeiend Italiaans. Omdat taal meer is dan alleen woorden, het is de sleutel tot het begrijpen van een hele cultuur en een wereld van mogelijkheden.

lessen Italiaans: Veelgestelde vragen

  • Hoe zien de eerste lessen Italiaans spreken eruit?

    In de les Italiaans spreken bij Fai Un Salto richten we ons op het opbouwen van een sterke basis. We beginnen met essentiële begroetingen, basiszinnen en de juiste uitspraak van de Italiaanse klanken. Onze ervaren docent zal je begeleiden door middel van interactieve activiteiten, rollenspellen en luisteroefeningen om je vertrouwd te maken met de taal.

    We willen dat onze studenten zich direct op hun gemak voelen om in het Italiaans te spreken, zelfs als ze nog maar weinig of geen voorkennis hebben. Daarom moedigen we actieve deelname en oefening aan, en bieden we een ondersteunende en vriendelijke leeromgeving.

  • Binnen welke tijd kun je vloeiend Italiaans spreken?

    De tijd die nodig is om vloeiend Italiaans te spreken, varieert sterk van persoon tot persoon. Het hangt af van verschillende factoren, zoals je leervermogen, de tijd die je kunt besteden aan studeren en oefenen, en je eerdere ervaring met het leren van talen.

    Bij Fai Un Salto geloven we in het principe van “ chi non fa, non falla!” (=wie niet doet, faalt niet). We moedigen onze studenten aan om te proberen te praten, niet verlegen te zijn, vragen te stellen en juist fouten te maken: dankzij onze fouten leren we Italiaans op de beste manier! Over het algemeen kun je na enkele maanden regelmatig studeren en oefenen al basisgesprekken voeren.